Area Sales Manager CNC maskiner

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har kontor i Lomma och i Värnamo. Företaget representerar ledande maskintillverkare av CNC maskiner såsom ex Brother, Citizen, Miyano. Gruppen har 18 anställda och omsätter ca 90 Mkr.

Kraftigt ökad orderingång och större efterfrågan ifrån våra kunder gör att vi nu söker ytterligare en

Area Sales Manager CNC maskiner till distrikt Västra Småland

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete med goda förtjänstmöjligheter i ett ekonomiskt starkt företag. Du kommer arbeta med väl inarbetade och marknadsledande varumärken. Du kommer att introduceras i ett mycket upparbetat distrikt som snabbt kommer att ge framgång och erfarenhet.

 

Du arbetar självständigt men har hela tiden backup från företagets säljteam, tekniker och leverantörer. Du besöker kunder inom distriktet men reser även ibland utomlands och besöker leverantörens fabriker.

Jobbet som Area Sales Manager innebär mycket kontakt med beslutfattare hos våra kundföretag och då många gånger deras VD, Produktionschef, Inköpare etc varför erfarenhet från denna typ av förhandlingar är meriterande. Du rapporterar och är direkt underställd VD. Bostadsort bör vara någonstans i distriktet dvs Ljungby-Värnamo-Skillingaryd området. Placering blir på vårt kontor i Värnamo.

 

Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet från att ha jobbat med tekniskt avancerade produkter i eller mot verkstadsindustrin. Lämpligen har du erfarenhet från jobb som Area Sales Manager, Produktionstekniker eller som Produktionschef.

 

Du bör därför ha goda kommunikativa färdigheter och ett intresse av att alltid vilja sätta kundens behov i centrum. Du har stor integritet och sätter etik och moral högt i alla dina beslut. Den egna drivkraften och viljan att prestera är en del av din personlighet. Du behärskar gängse PC-program likaväl som att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i engelska är nödvändigt.

 

Placeringsort: Värnamo

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Talent ME på info@talentme.se

Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen sök jobbet.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och bemanningsföretag då vi samarbetar med Talent ME AB i denna rekrytering.

Talent ME är en smart, kostnadseffektiv och komplett partner vid rekrytering och bemanning. Med hjälp av våra förenklade och förbättrade rekryteringsprocesser, som vi anpassar efter varje kund och varje rekrytering, förser vi våra kunder med just den kompetens, erfarenhet och person som de behöver – så smidigt och snabbt som möjligt
www.talentme.se