Candy People söker lagermedarbetare

Candy People AB grundades i Malmö 1982. Från att ha varit en lokal aktör agerar Candy People idag såväl på den nationella som på den internationella marknaden. De arbetar hårt för kontinuerlig utveckling och för att positionera sig som ledande distributör av svenskt godis. Ni hittar deras produkter på fem kontinenter!

OM TJÄNSTEN

Candy People växer och behöver förstärkning till sitt lager. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av orderplock, truckkörning, uppackning och viss kundkontakt. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av truckkörning och har arbetat i plocksystem. Vi ser gärna att du arbetat med affärssystemet Cub.

VI SÖKER DIG SOM

Är självgående, stresstålig, noggrann och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Du ser vad som behöver göras och du får det gjort. Du är en initiativtagare som är social och kommunikativ, det driver dig att få lov att påverka samtidigt som du gillar att arbeta utefter riktlinjer och rutiner. Din fysik klarar av lättare lyft och ditt sinne berörs inte av att vissa arbetsuppgifter är monotona. Du innehar körkort, truckkort och har allmän datorvana. Du har god förståelse för svenska i både tal och skrift.

 

Start: Omgående

Ort: Malmö

Lön: Enligt avtal

Anställningsform: Heltid, dagtid. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent ME. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Info@talentme.se

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.