Drivna studerande sökes till spännande extrajobb

Har du drivet i dig och ser potentialen att växa in i rollen som säljare? Älskar du dessutom sport, då har vi definitivt tjänsten för dig

Om företaget

SportAdmin är Sveriges största leverantör av mjukvara anpassad för idrottsföreningar. Bland deras kunder finns Malmö FF, Helsingborgs IF, IFK Kristianstad, Helsingborgs Simsällskap m.fl. Företaget expanderar i ett rasslande tempo och söker nu ytterligare en blivande stjärna till sitt säljteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du är en stark del av kärnan i säljteamet och din primära arbetsuppgift består i huvudsak av:

  • Proaktivt arbete med att ta kontakt med idrottsföreningar där målet är att boka upp möten för våra säljare.

Tjänsten är på 50-75% med placering i kundens nyrenoverade lokaler mitt i centrala Malmö. Arbetstiderna är primärt förlagda under kontorstider.

Kvalifikationer och personlighet

På SportAdmin är man mycket mån om sin positiva och drivande företagskultur och har alltid fantastiskt roligt tillsammans, både på och utanför kontoret. Störst vikt ligger därför på att du har en stark vilja, höga ambitioner och god social kompetens, så att du snabbt kan utvecklas tillsammans med dem. Tidigare erfarenhet av kundkontakt och försäljning med goda resultat är meriterande, men stor vikt kommer framförallt att läggas vid den personliga lämpligheten. Vidare är idrottsbakgrund eller erfarenhet av föreningsliv ett extra plus.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är en kommunikativ, driven, noggrann, utåtriktad och framförallt effektiv vinnarskalle. Vidare är du positiv och ärlig och trivs i ett mindre, ungt och sammansvetsat gäng.

 

Start: Snarast möjligt

Arbetsgivare: SportAdmin

Plats: Malmö

Anställningsform: 50 – 75%  

Lön: Fast + provision

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@talentme.se

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast. 

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och bemanningsföretag då vi samarbetar med Talent ME AB i denna rekrytering.