Ekonomi/HR-Chef

Vill du vara med på en tillväxtresa och bidra till både individuell och organisatorisk framgång? Är du ekonomen som också älskar att arbeta med människor? Sök då denna spännande roll med kombinationen ekonomi och HR, där du själv får vara med och sätta din prägel på rollen och dess innehåll.

Om företaget
Finest Cosmetics Nordic AB är den auktoriserade distributören för hela Norden av Anastasia Beverly Hills – världens mest exklusiva, glamorösa och kompletta varumärke för ögonbryn och makeup. Finest Cosmetics Nordic AB (FCN) drivs av visionen: ”att bli den största leverantören av makeupprodukter i Norden”. Företaget har tydliga värdeord som de ständigt strävar efter att leva upp till i företaget. FCN har dessutom ett stort varmt hjärta för alla i vår omvärld.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med bland annat lönsamhetsuppföljning, likviditetsanalyser, bokslutsarbete, lönehantering m.m. samt se till att det övergripande och operativa HR-arbetet drivs i takt med bolagets tillväxt. Till din hjälp har du en redovisningsekonom och en controller som bereder underlag för dig och sköter det löpande. Du förväntas bidra till företagets tillväxtmål genom att säkerställa deras kompetensförsörjning, främja en stark företagskultur och genom att verka för att FCN är en attraktiv arbetsplats där personalen trivs och är motiverad i sitt arbete. Vidare deltar du aktivt i ledningsgruppsarbetet och driver verksamheten framåt. Du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som
Du som söker har en civilekonomexamen eller liknande och har relevant arbetslivserfarenhet. Du har med fördel tidigare arbetat i en organisation i hög tillväxttakt. Du har god kunskap om såväl arbetsrättsliga regler som gällande regler inom svensk redovisning. Du är en stjärna på analytiskt arbete och rapportering samt har ett affärsmässigt tänk. Erfarenhet av personalekonomi och praktiskt HR arbete samt förhandlingsvana är meriterande. Som person är du handlingskraftig, självgående och engagerad. Som en naturlig ledare har du lätt att motivera andra och drivs av att utveckla både individer och verksamheten.

 

  • Start: Enligt överenskommelse 
  • Arbetsgivare: Finest Cosmetics Nordic
  • Plats: Höör
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent ME. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Fihn på rf@exal-group.com. 

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen SÖK JOBBET ovan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval i denna process så välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 20/1 2018.