EXAL söker redovisningskonsult

EXAL söker redovisningsekonom

EXAL växer och inom området för redovisning & bokföring har vi nu behov av ytterligare en redovisningskonsult. EXAL är det lilla företaget med stort hjärta. Vårt ledord är frihet, något som vi skapar för både våra kunder och våra anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö och drivs av mottot, nöjda medarbetare – nöjda kunder.

Om EXAL
Vi tillhandahåller tjänster som alla underlättar för våra kundföretag att skapa mervärde. Våra fyra affärsområden är Reklam & Kommunikation, Redovisning & Bokföring, Rekrytering & Bemanning, och IT-drift och Underhåll. Vi tror på personliga möten och tillgänglighet för våra kunder. Vi drivs av att kunna erbjuda vår expertis och se andra företag växa. Vi som arbetar här tror på att allt är möjligt och att tillsammans är vi starkare än var för sig.

Om rollen
Tjänsten innebär att du till 50 % kommer sitta ute hos en av våra kunder samt arbeta 50 % på kontoret med ett antal mindre kunder. Båda arbetsplatserna ligger centralt i Malmö. Du kommer att arbeta med ekonomiska frågor för pågående och kommande projekt vad gäller framtagning och uppföljning av budget, samt analys av utfall. Du kommer även att vara med i arbetet med att utveckla och effektivisera kundens ekonomihantering och -styrning.

Dina primära arbetsuppgifter är:

  • Budgetarbete
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Lön

Du som söker
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och som arbetat minst tre år inom redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med redovisning inom olika företagsformer och speciellt meriterande är erfarenhet från idrottsföreningar. Du är pedagogisk samt analytisk och förväntas ha förmågan att förmedla tydliga budskap och koncept vidare. Du sätter din egen agenda, driver framåt, levererar kvalitet och agerar givet för våra kunders bästa. Som person tycker du om att arbeta i en stöttande roll till resten av verksamheten och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter efterhand. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt i så väl svenska som engelska.

 

Placeringsort: Malmö

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Observera att urval sker löpande.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@talentme.se

Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen ansökan nedan.

Talent ME är en smart, kostnadseffektiv och komplett partner vid rekrytering och bemanning. Med hjälp av våra förenklade och förbättrade rekryteringsprocesser, som vi anpassar efter varje kund och varje rekrytering, förser vi våra kunder med just den kompetens, erfarenhet och person som de behöver – så smidigt och snabbt som möjligt
www.talentme.se