IT-Tekniker

Vill du arbeta i ett expansivt företag med fokus på kompetens och mångfald? Är du intresserad av operativa IT frågor och är duktig på att ta itu med alla typer av problem gällande IT-drift och underhåll? Då har du nu möjligheten att söka jobbet som IT-tekniker hos J2 sourcing. 

Om företaget

J2 Sourcing har funnits sedan 2004 och är en ledande distributör av elektroniska komponenter till så väl globala som små lokala tillverkare. På kontoret talas mer än 22 olika språk och fokus ligger på tillgänglighet och förståelse för kunderna.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i en stöttande roll gällande den dagliga IT-driften på bolaget. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara:

– Service och support av IT-system (felsökning, problemlösning och  utveckling av IT-miljöer)

– Installationer (hårdvara, mjukvara, nätverk etc.)

– Säkerhetslösningar (brandväggar, antivirus, IDS, VPN etc.)

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser därför gärna att du är social och service minded. Du tycker om problemlösning och som person är det viktigt att du är driven och brinner för det du gör. Du ska vara öppen för att ta till dig ny kunskap och ta ansvar för ditt eget arbete. Du arbetar strukturerat och vet vad som behöver göras när du är på plats. Du har med fördel utbildning inom IT-området men det är inget krav. Koncernspråket är engelska och du måste därför kunna tala och skriva engelska obehindrat.

Placeringsort: Vellinge

Start: Snarast möjligt

Omfång: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@talentme.se

Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen ansökan nedan.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och bemanningsföretag då vi samarbetar med Talent ME AB i denna rekrytering.

Talent ME är en smart, kostnadseffektiv och komplett partner vid rekrytering och bemanning. Med hjälp av våra förenklade och förbättrade rekryteringsprocesser, som vi anpassar efter varje kund och varje rekrytering, förser vi våra kunder med just den kompetens, erfarenhet och person som de behöver – så smidigt och snabbt som möjligt

www.talentme.se