Stor efterfrågan på Redovisningsekonomer

Vi på Talent Me har uppdraget för dig! Registrera dig redan idag och låt oss bli länken mellan dig och din nya arbetsgivare. Vi får kontinuerligt in uppdrag och just nu har vi en ökad förfrågan på:

  • Redovisningsekonomer
  • Lönespecialister 

Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Dina uppgifter registreras i vårt kandidathanteringssystem och är självklart konfidentiella. Vi kontaktar dig om du skulle bli aktuell för något av våra kommande uppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Hoogia, Visma och Fortnox. 

Hemsida: www.talentme.se

Plats: Sverige/Skåne

Anställningsform: Tillsvidare/konsultuppdrag

Villkor: Goda villkor enligt överrenskommelse 

Urval: Ansökan innehållande CV.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Marcus Engblad på Talent ME: marcus@talentme.se 

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan, vi önskar dig en trevlig dag!

OM EXAL 

EXAL tillhandahåller tjänster inom fyra olika affärsområden och har en vision att skapa mervärde för företag och samhället i stort. Mervärde skapas genom att ständigt utveckla, underlätta och förnya våra kunders verksamheter. Vi brinner för kreativitet, professionalitet och social hållbarhet. Tillsammans skapar vi ett modernt, effektivt och hållbart samhälle.