Terminalarbetare

Om oss

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer  vara anställd av Talent Me, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Talent Me ingår i EXAL AB och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Auktorisationen innebär att vi följer gällande kollektivavtal, att alla anställda är försäkrade och att vi avsätter pension till alla våra konsulter.

Om tjänsten

Uppdragen kan variera och vi söker därför både personer som är intresserade av extra arbete vid sidan av annan sysselsättning men också personer för längre heltidsuppdrag. Ange därför i din ansökan hur din tillgänglighet ser ut.

Arbetet som lager – och terminalarbetare innebär lossning och lastning, med mycket in- och utleveranser. Plock och pack förekommer också.

För rätt person innebär jobbet goda utvecklingsmöjligheter och det finns alla möjligheter att växa inom företaget.

Du kommer att ha kontakt med företagets kunder så vi förväntar oss att du är service minded och professionell i ditt arbete.

 

Kvalifikationer

• Truckkort för motvikt är ett krav.

• Svenska och engelska i tal och skrift är ett måste för tjänsten.

• Arbete med lagerstyrningssystem är det starkt meriterande!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

 

Start: Enligt överenskommelse 

Ort: Malmö

Lön: Enligt avtal

Anställningsform: Heltid/deltid/extra

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta info@talentme.se

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen SÖK JOBBET.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.