Trädgårdsanläggare till Trelleborgs Trädgårdsanläggningar

Trädgårdsanläggare till Trelleborgs Trädgårdsanläggningar

Söker du ett omväxlande och spännande jobb där du får en varierande vardag med nya utmaningar och många skratt. Då skall du söka arbete som trädgårdsanläggare till vår kund.

Om företaget

Genom gedigen erfarenhet och kunskap om växt- och stenmaterial skapar vår kund harmoniska och funktionella trädgårdsmiljöer med allt från stensättning till gräsmattor, trädplantering och rabatter. De erbjuder sina kunder så väl helhetslösningar som enstaka ingrepp i trädgårdar. Företaget är lyhörda och arbetar för att just skräddarsy tjänsten så att kundens önskemål går i uppfyllelse. 90 % av alla anläggningsarbeten projekterar de själva – från idéskiss till färdig ritning i AutoCAD.

Om tjänsten

Som trädgårdsanläggare arbetar du med alltifrån att göra markanläggningar och schaktarbeten till att plantera eller bygga stenpartier, hela tiden med fokus att förverkliga uppdragsgivarens drömträdgård.

Om dig

Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och att du tar stort eget ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då man arbetar i team om två personer. Eftersom vår kund alltid strävar efter att tillgodogöra sina kunder på bästa sätt är det viktigt att du är social och har god förståelse för andra människor och deras behov.

Krav för tjänsten

Minst B-körkort (gärna BE- körkort )
Flytande svenska i tal och skrift

Start: Snarast möjligt.

Arbetsgivare: Exal, övergående anställning till kund

Hemsida: www.exal-group.com

Plats: Trelleborg

Anställningsform: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse.

Urval: Ansökan innehållande personligt brev och CV. Urval sker löpande.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent MErf@exal-group.com

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan, vi önskar dig en trevlig dag.